Activiteiten en animatie camping rianto warmond kinderen volwassenen

Activiteiten en animatie

Op Rianto is er in de zomervakantie veel te beleven. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Deze vinden meestal plaats op het speelveld of in De Kapberg, maar soms ook buiten de camping in het bos of tijdens een dropping. De betrokkenheid van kampeerders/ouders en kinderen onderling bij het organiseren van de activiteiten is groot. Elk jaar zijn er ook weer spontane ideeën die worden ingepast in het animatieprogramma. Dit houdt de afwisseling erin, maar er zijn natuurlijk ook veel activiteiten die elk jaar terugkeren!

Activiteiten kinderen

Veel kinderen vieren vakantie op Rianto. Er zijn kinderen van elke leeftijd, dus zijn er ook activiteiten voor elke leeftijd. Het leuke aan de activiteiten op Rianto is dat de jonge en oudere kinderen elkaar ontmoeten, meenemen en helpen tijdens de activiteiten. Ook zijn er speciale tienerdisco’s waar de gezellige groep tieners kan dansen tot middernacht!

Een greep uit de kinder-animatie: minidisco, disco, spelletjesavond, knutselen, sport- en speldag, ouder/kind tennistoernooi, springkussenattracties, jeu de boules, darten, tafeltennis, kinderbingo, Rianto’s Got Talent, vossenjacht, kamperen en een spetterend kinderslotfeest aan het eind van de vakantie!

 

Activiteiten volwassenen

Ook de volwassenen zullen zich zeker vermaken op Rianto. Met verschillende mogelijkheden zoals sporttoernooitjes, spelshows en feestavonden is ook hier voor ieder wat wils. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de gezellige avonden lang bijblijven!

Jeu de boules, tennissen, darten, thema-bingo’s, feestavonden, workshops, pokertoernooitjes, Jongens tegen de Meisjes, kledingparty en vossenjacht brengen veel gezelligheid.

 

De activiteiten in het animatieprogramma maken Rianto tot de ideale bestemming voor je gezinsvakantie!

Camping