Covid-19 en gevolgen voor Rianto

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de consequenties die het Covid-19 virus heeft voor (je verblijf op) Rianto.

Camping
Gelukkig kan de camping open blijven. Hierbij is het belangrijk dat iedereen zich aan onderstaande regels houdt:
– Houd 1,5 meter afstand van elkaar, ook in de tuin
– Beperk bezoek tot maximaal 5 personen
– Kinderen tot 12 jaar mogen met elkaar spelen
– Heeft iemand binnen je huishouden symptomen van het coronavirus? Blijf thuis!

Een dringende oproep om mee te werken aan de afgekondigde maatregelen! Dat verhoogt de kans dat je ook in deze moeilijke tijd kunt blijven genieten van je plekje op Rianto.

Tennissen
Sinds 11 mei mag iedereen weer komen tennissen bij ons. Onze campinggasten mogen gratis tennissen met maximaal 2 personen. Voor iedereen geldt: reserveer vooraf!

Voor kinderen van 13 t/m 18 en voor volwassenen geldt: tennissen met één persoon tegelijk aan elke kant van het net. De tennisbaan afhuren voor lessen aan kinderen is ook mogelijk. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel in groepjes les krijgen.

Zaalhuur
Het afhuren van de zaal voor bijvoorbeeld vergaderingen of andere bijeenkomsten waar goed 1,5m afstand te houden is, is weer mogelijk vanaf 1 juni. We bekijken graag samen de mogelijkheden. Reserveringen voor andere gelegenheden in de toekomst kunnen nu ook al gemaakt worden. Mocht blijken dat de reservering alsnog moet worden afgezegd wegens Covid-19, is verplaatsen naar een ander moment of annuleren gratis.

Kinderfeestjes
Vanaf 1 juni kun je je kinderfeestje weer bij ons vieren. Aanwezige volwassenen houden 1,5m afstand. En goed om te weten: al onze kinderfeestjes zijn privé feestjes!