Vergaderen, trainingen, workshops en bedrijfspresentaties bij Rianto in Warmond bij Leiden, Zuid-Holland

Zaal De Kapberg

Zaal De Kapberg

Onze sfeervolle zaal De Kapberg is in 2014 compleet gerenoveerd. Met 82 zitplaatsen/130 staplaatsen zijn er sinds de renovatie al veel geslaagde events geweest, zowel groot als klein.

Inrichting van de zaal
De zaal kan worden ingericht naar het soort event en het aantal te verwachten gasten. Er is een gezellige bar van waaruit de drankjes geserveerd worden. We beschikken over zowel zitplaatsen als statafels. Grenzend aan de zaal ligt een ruim terras met tafels en stoelen. Door twee dubbele deuren kan deze gemakkelijk bij de zaal getrokken worden. Tot zonsondergang schijnt hier de zon waardoor het lang aangenaam blijft.

Wij beschikken verder over een beamer en microfoon. De professionele licht- en geluidinstallatie geeft een geweldige sfeer op de dansvloer tijdens feestavonden. De Kapberg is rolstoelvriendelijk.

Kinderen
Kinderen kunnen zich vermaken bij de dartborden, waar ook boeken, stripverhalen en tekenmaterialen liggen. En natuurlijk zijn het ruime speelveld en de speeltuin makkelijk te bereiken (en te zien) vanaf De Kapberg. Speelmateriaal is bij ons te leen.

Tot ziens in De Kapberg!

Camping en Zaalverhuur