Vrije plaatsen plaats plek camping rianto warmond kagerplassen bollenstreek zuid-holland groen ruim kavel privacy

Vrije plaatsen en chalets te koop

Vrije plaatsen


Rianto beschikt over ruime staplaatsen vanaf 150 m². Door de ruime plaatsen is er elk moment van de dag zon. Afhankelijk van de afmeting van de plaats, denken we met je mee over de afmeting en het model van de te plaatsen caravan. De plaatsen zijn op huurbasis.


Heb je zelf al een chalet die je graag bij ons plaatst? Je kunt je op onze wachtlijst laten plaatsen voor een lege plaats. Wij nemen contact op als er iets passends vrijkomt. Laat het ons weten (telefonisch via 071-3010486 of via e-mail naar info@rianto.nl).


Chalets te koop

Chalet op plaats 26

Algemene gegevens
Afmeting plaats: ca. 260 m²
Afmeting chalet: 10 x 3,70
Aantal slaapkamers: 2
Bouwjaar: 2023
Hond niet toegestaan op deze plaats

Omschrijving
Dit chalet uit 2023 is vorig seizoen nieuw geplaatst en bevindt zich op een zeer ruime plaats
, omgeven door veel groen. Het wordt zeer volledig verkocht inclusief inboedel.

Het chalet beschikt over een woon/- eetkamer met twee fauteuils, boekenkast, staande schemerlamp, twee bijzettafels en een eethoek. Keuken met koel/vries combinatie, oven, afzuigkap en vaatwasser. Verder zijn er twee slaapkamers waarvan één met een 2-persoonsbed (incl. beddengoed) en inbouwkledingkast en één met twee 1-persoonsbedden (incl. beddengoed) en kledingkasten. Er is een badkamer met toilet, douche, wastafelmeubel en spiegelkastje. Alle vertrekken zijn voorzien van CV.

In de tuin staat een nieuw schuurtje van 3×3 meter. Verder inclusief: gasfles, elektrische grasmaaier, elektrische kantenknipper, divers tuingereedschap, een damesfiets, een herenfiets, steigerhouten tuinmeubels (eettafel, bankje, hocker en een loungebank).

Prijs
€ 49.990,- inclusief stageld 2024

Let op: enkel voor recreatief gebruik (geen permanente bewoning), geen verhuur aan derden en de camping is geopend van maart t/m oktober.


VERKOCHT Chalet op plaats 40


Algemene gegevens
Afmeting plaats: ca. 160 m²
Afmeting chalet: 9,50 x 3,70
Aantal slaapkamers: 2
Bouwjaar: 2021
Hond niet toegestaan op deze plaats

Omschrijving
Deze mooi gelegen plaats bevindt zich halverwege de camping, net voorbij het speelveld.


Wil je meer informatie of onze camping bezoeken? Neem dan contact met ons op (telefonisch via 071-3010486 of via e-mail naar info@rianto.nl).


Rianto is aangesloten bij de branchevereniging van recreatieondernemers Nederland (RECRON) en maakt gebruik van de Recronvoorwaarden voor Vaste Plaatsen.

Camping en Zaalverhuur