Partijtje

Stel zelf je eigen unieke partijtje samen!

Wij organiseren een super feestje van begin tot eind, zodat je hier zelf verder niet meer naar om hoeft te kijken. Of je nu een actief of rustig feestje wil, een dansfeestje of een stoer feestje, binnen of buiten of een combinatie van alles: het kan allemaal!

Door zelf de activiteiten uit te kiezen, wordt het feestje precies zoals jij het wil en heb je nooit hetzelfde partijtje als je vriendjes en vriendinnetjes. Weet je niet wat je moet kiezen? Laat je adviseren door ons.

Let op: tijdelijk niet mogelijk om een kinderfeestje te boeken!

Kies activiteiten voor het partijtje


Snoepkettingen maken
6 jaar en ouder
Hoe leuk is dat: een ketting maken die je ook op kunt eten?! Pas op, maak hem niet te mooi, straks wil je hem niet meer opeten!

Cheerleader workshop
Voor alle leeftijden
Tijdens deze feestelijke workshop komen verschillende onderdelen van cheerleading aan bod. Er wordt een spetterende dans in elkaar gezet met pompons!

Kinderfeest Warmond

Buiten spelen
Voor alle leeftijden
Op ons grote speelveld en verharde sportveldje is genoeg ruimte om je helemaal uit te leven. We beginnen gezamenlijk met een spannende estafette. Daarna kan je zelf kiezen wat je wil doen. Wil je sporten? Ga dan voetballen, hockeyen, tafeltennissen of basketballen. Ben je creatief? Ontwerp dan zelf een estafette of andere spellen met allerlei attributen. Speel in de speeltuin, loop op pedalo’s of speel oud-Hollandse spellen. Of een combi van alles!

Spellen binnen
6 jaar en ouder
Het is ook hartstikke leuk om spellen binnen te doen! Met een leuk muziekje aan en een scorekaart ga je verschillende spellen langs in tweetallen. Zo ben je de hele tijd aan het spelen en hoef je niet op de hele groep te wachten. We doen spellen zoals darten, sjoelen, blikgooien en meer oud-Hollandse spellen.

Kinderbingo
Voor alle leeftijden
Bingo alleen maar voor oudjes? Absoluut niet! Onze feestgangers zijn fanatiek en maken hier een spannend spel van. En… iedereen heeft prijs! Je kunt kiezen tussen plaatjesbingo (voor de kleinsten) en getallenbingo.

Darttoernooitje
10 jaar en ouder (i.v.m. rekenen, ook voor lagere leeftijden als een extra ouder meerekent)
Een spannend mini darttoernooi waarbij je korte wedstrijdjes tegen elkaar speelt en er uiteindelijk één winnaar overblijft!

Spelshow
7 jaar en ouder
Onze spelshow zit vol humor en muziek, waarin zowel leuke denk- als doespellen voorkomen. De spelshow wordt afgesloten met een super spannende finale waaraan iedereen deelneemt. Verschillende rondes afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Spotlights on & let the fun begin!

Disco
Voor alle leeftijden
discofeest kinderen, partijtje 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar De disco is een spetterend onderdeel van het partijtje! Verbaas je over de mooie lichtshow en laat je gaan op de populairste muziek. En als de jarige het toestaat, zijn de ouders ook uitgenodigd op de dansvloer.

TIP: Je kunt je partijtje natuurlijk ook samen met een vriendje of vriendinnetje vieren!

Extra’s

Smikkelen
Aan taaaafel! Ga maar zitten en geniet van onze patatjes, snackstick en een ijsje toe. En oh ja: wij eten niet van bordjes, we vinden het veel leuker om het eten zo over heel de tafel te gooien (ssshhhh!!).

Extra half uur
Onze ruimte kan een half uur extra worden afgehuurd voor bijvoorbeeld het eten van zelf meegebrachte taart en het uitpakken van cadeautjes. Tijdens dit half uur verzorgen wij de limonade.

 Goed om te weten

  • Het betreft een privé-feestje
  • De gekozen activiteiten passen we helemaal aan aan de leeftijd van de kinderen
  • Als het slecht weer is en je hebt gekozen voor onderdelen buiten, zorgen wij altijd voor een alternatief programma binnen. Het feestje kan dus altijd doorgaan!
  • Via een offerte krijg je een totaalplaatje van het kinderfeestje. Deze kun je eenvoudig en vrijblijvend aanvragen (offerte partijtje aanvragen).

Volwassenen
We verwachten dat er minimaal één volwassene bij het feestje aanwezig is. Drankjes voor volwassenen zijn niet inclusief, maar kunnen ter plaatse besteld en afgerekend worden.

Overige vrienden en familie mogen ook bij het feestje aanwezig zijn. Dit kun je aangeven bij de offerteaanvraag en wij laten je de mogelijkheden weten.

Wil je snel weten of je gewenste datum en tijd nog vrij zijn? Je kunt altijd What’s Appen of Sms’en naar 06-38704151.
Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Sub-domains

Sub-domains

4 ACTIVITEITEN

299,-

T/M 15 KINDEREN

2,5 uur

Kies 4 activiteiten

Extra kind 19,50

Onbeperkt limonade

Begeleiding


3 ACTIVITEITEN

249,-

T/M 15 KINDEREN

2 uur

Kies 3 activiteiten

Extra kind 16,50

Onbeperkt limonade

Begeleiding

Alleen mogelijk inclusief Smikkelen

.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Sub-domains

Your TextExtra´s


Smikkelen +5,95 p.p.:

+30 min

V.a. 12 personen

Extra 30 min. +35,-:

Voor eigen taart

Voor kadootjes uitpakken


Heb je vragen of andere ideeën?
Mail naar kinderfeestjes@rianto.nl en wij geven de mogelijkheden.

Camping en Zaalverhuur