Partijtje

Stel zelf je eigen, unieke partijtje samen!

Wij bieden compleet verzorgde kinderfeestjes voor jongens en meisjes. Wij zorgen voor een top feestje van begin tot eind, zodat je hier zelf verder niet meer naar om hoeft te kijken. Of je nu een actief of rustig feestje wil, een dansfeestje of een stoer feestje, binnen of buiten; het kan allemaal – ook gecombineerd!

Door zelf de activiteiten uit te kiezen, wordt het feestje precies zoals jij het wil en heb je nooit hetzelfde partijtje als je vriendjes en vriendinnetjes. Wij maken de jarige altijd het middelpunt van het feest zodat hij of zij zich ook écht jarig voelt!

Kies uit de volgende activiteiten voor het partijtje


Snoepkettingen maken
6 t/m 12 jaar
Hoe leuk is dat: een ketting maken die je ook op kunt eten?! Pas op, maak hem niet te mooi, straks wil je hem niet meer opeten!

Cheerleader workshop
4 t/m 12 jaar
Tijdens deze feestelijke workshop komen verschillende onderdelen van cheerleading aan bod. Er wordt een spetterende dans in elkaar gezet met pompons!

Bootcamp
6 t/m 12 jaar
Voor de stoere feestgangers: een bootcamp! Doe mee aan de uitdagende opdrachten, waarin kracht en snelheid aan bod komen, allemaal in spelvorm. Powerrrr!
Kinderfeest Warmond

Spellen buiten
4 t/m 12 jaar
Grote spellen waar veel ruimte voor nodig is, doen we lekker buiten. We beginnen gezamenlijk met een spannende estafette. Daarna kunnen de kinderen zelf kiezen wat ze willen doen. Denk aan tennis, oud-Hollandse spellen, hockey, voetbal, in de speeltuin spelen en meer. Genoeg ruimte om je helemaal uit te leven!

Spellen binnen
6 t/m 12 jaar
Het is ook hartstikke leuk om spellen binnen te doen! Met een gezellig muziekje aan en een scorekaartje worden verschillende spellen langsgegaan. Denk aan darten, sjoelen, blikgooien en meer oud-Hollandse spellen.

Kinderbingo
4 t/m 12 jaar
Bingo alleen maar voor oudjes? Absoluut niet! Onze feestgangers zijn fanatiek en maken hier een spannend spel van. En… iedereen heeft prijs! Je kunt kiezen tussen plaatjesbingo (voor de kleinsten) en  getallenbingo.

Spelshow
7 t/m 12 jaar
Een spelshow met veel humor en muziek, waarin zowel leuke denk- als doe-spellen voorkomen. De spelshow wordt afgesloten met een super spannende finale waaraan iedereen deelneemt. Spotlights on & let the fun begin!

Smikkelen en smullen
4 t/m 12 jaar
Aan taaaafel! Ga maar zitten en geniet van je patatjes, snack en ijsje toe. En oh ja: wij eten niet van bordjes, we vinden het veel leuker om het eten zo over heel de tafel te gooien (ssshhhh!!).

Disco
4 t/m 12 jaar
discofeest kinderen, partijtje 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar, 12 jaar De disco is een spetterend onderdeel van het partijtje! Verbaas je over de mooie lichtshow en laat je gaan op de populairste muziek. En als de jarige het toestaat, zijn de ouders ook uitgenodigd op de dansvloer.

TIP: Je kunt je partijtje natuurlijk ook samen met een vriendje of vriendinnetje vieren!

 Goed om te weten

  • Het betreft een privé-feestje
  • Alle onderdelen zijn onder begeleiding
  • Het minimum aantal kinderen is 8
  • Onbeperkt limonade voor kinderen is inbegrepen
  • Drankjes voor volwassenen zijn niet inclusief, maar kunnen ter plekke besteld en afgerekend worden
  • De gekozen activiteiten passen we helemaal aan aan de leeftijd van de kinderen
  • Als het slecht weer is en je hebt gekozen voor onderdelen buiten, zorgen wij altijd voor een alternatief programma binnen. Het feestje kan dus altijd doorgaan!
  • Gemiddeld worden er 4 onderdelen per partijtje gekozen
  • Via een offerte krijg je een totaalplaatje van het kinderfeestje. Deze kun je eenvoudig en vrijblijvend aanvragen (offerte partijtje aanvragen).
  • Wil je snel weten of je gewenste datum en tijd nog vrij zijn? Je kunt altijd What’s Appen of Sms’en naar 06-38704151.

Prijzen en tijden

Bij 3 onderdelen – € 17,- per kind (2 uur)
Bij 4 onderdelen – € 20,50 per kind (2,5 uur)
Bij 5 onderdelen – € 24,00 per kind (3 uur)
Extra half uur voor zelf meegebrachte taart en kadootjes uitpakken – € 25,-

Heb je vragen of andere ideeën?
Mail naar kinderfeestjes@rianto.nl en wij geven de mogelijkheden.

Camping en Zaalverhuur