Over ons

Ons verhaal

In 1972 is Camping Rianto opgericht door Ria en Antoon van Moorsel. Het perceel bollengrond werd in 2 jaar gevuld met stacaravans op ruime plaatsen van minstens 150 m². Het bedrijf bestaat vandaag de dag dus al bijna 50 jaar. Een aantal gasten uit deze beginperiode verblijft nog steeds elk jaar met veel plezier op Rianto.

Sinds 1995 zet een nieuwe generatie Camping Rianto voort. Lidia van Kempen-van Moorsel, dochter van Ria en Antoon van Moorsel, nam de camping over van haar ouders. Samen met haar man Arno en kinderen Josca en Freek runt ze het bedrijf met veel plezier.

De verbouwing van recreatieruimte ‘De Kapberg’ in 2014 heeft de mogelijkheden vergroot om ook buiten het zomerseizoen activiteiten te ontplooien. Voor feesten, zakelijke activiteiten en kinderfeestjes kun je nu ook terecht bij ons.

Ons karakter

Wij gaan op een professionele, persoonlijke en betrokken manier met onze gasten om. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze gasten. Wij vinden het belangrijk dat wij vertrouwd voelen voor iedereen.

Ons doel

We streven ernaar dat iedere gast het keer op keer weer naar zijn of haar zin heeft en zich echt thuis voelt op Rianto. Gasten van jong tot oud genieten van de natuurlijke omgeving. Rianto biedt voor ieder wat wils. Of je nu een rustige, ontspannen vakantie wil beleven, actief wil deelnemen aan de vele leuke activiteiten, of een combinatie van beide zoekt; het kan allemaal op Rianto. 

We hopen je snel te ontmoeten op Rianto!  

Over ons: Camping en zaalverhuur Rianto in Warmond, Bollenstreek, al ruim 40 jaar een succesvol familiebedrijf.

Camping en Zaalverhuur