Offerte zaalverhuur goedkoop kwaliteit goed verzorgd rianto warmond bollenstreek zuid-holland

Feesten en borrels

Onze zaal De Kapberg is dé feestlocatie voor feesten en borrels van 30 tot 130 personen. Dit kan variëren van een verjaardag, familiefeest, jubileum, reünie tot elke andere gelegenheid die om een feestje vraagt.

Feesten en borrels bij Rianto

Heb je iets te vieren? Bij ons geef je de zorgen volledig uit handen. Zo heb je alle tijd voor de mensen die speciaal voor jou komen! Door de uitgebreide mogelijkheden voor feesten en borrels wordt deze precies zoals je het zelf wil, of beter!

“Wijzelf maar ook al onze gasten vonden het een geweldige locatie, heerlijk eten en een geweldige bediening.”

Inrichting van de zaal

De zaal kan worden ingericht naar je eigen wensen en het aantal te verwachten gasten. Er is een gezellige bar van waaruit de drankjes geserveerd worden. We beschikken over zowel zit- als staplaatsen. Aan De Kapberg grenst een ruim terras met stoelen en tafels. Door de twee dubbele deuren is het terras eenvoudig bij de zaal te betrekken. Tot zonsondergang schijnt hier de zon waardoor het lang aangenaam blijft.

De ruimte is geschikt voor een groot feest met een dansvloer. Als de professionele licht- en geluidinstallatie aanstaat, is een deel van de zaal omgetoverd tot een ware discotheek. Als je het uiterste uit de licht- en geluidinstallatie wil halen, kun je deze ook door ons laten bedienen. Er wordt zo perfect ingespeeld op de sfeer en verzoeknummers kunnen worden aangevraagd.

“Voor ons is het een onvergetelijke dag geworden waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Dank jullie wel.. Een echte aanrader.”

Wil je een wat rustiger feest met voldoende zitplaatsen, dan kan dat natuurlijk ook. Wij hebben ruimte voor feesten met maximaal 82 zitplaatsen. Wij denken graag met je mee over de invulling van het feest.

Hapjes, drankjes en maaltijden

Afhankelijk van de gelegenheid, adviseren wij je graag over de aan te bieden hapjes en drankjes. Hoe uitgebreid de hapjes en drankjes zijn, bepaal je zelf. Het is mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. Deze kan bestaan uit een koud buffet, warm buffet of een combinatie van beide.

Kinderen

Als er ook kinderen onder de gasten zijn, dan kunnen zij zich vermaken bij de dartborden waar ook boeken, stripverhalen, puzzels en tekenmaterialen liggen. Natuurlijk kunnen zij zich buiten ook uitleven op het ruime speelveld, in de speeltuin of bij de tafeltennistafel. Speelmateriaal hiervoor is bij ons te leen.

Recreatie – Feestlocatie arrangementZaaltje huren, zaalhuur, feestzaal, feestlocatie Warmond

Bij ons geniet je altijd van de unieke combinatie van mogelijkheid tot recreëren – op het speelveld, de tennisbaan en de speeltuin – en een gezellig samenzijn in De Kapberg.

Locatie

De Kapberg is gelegen op een rustige locatie in Warmond en is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de gasten. De Kapberg is rolstoelvriendelijk.

Geïnteresseerd?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de feestlocatie te komen bekijken!

Camping en Zaalverhuur