Zaaltje huren, zaalhuur, zaallocatie, feestlocatie Warmond

Zakelijk

De perfecte locatie voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten in Zuid-Holland, vlakbij Leiden. Bij Rianto heeft u een productieve bijeenkomst op maat!

Vergaderen, trainingen, workshops en bedrijfspresentaties bij Rianto

Op zoek naar een geschikte locatie in Zuid-Holland, in de buurt van Leiden voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops, borrels en bedrijfspresentaties? Bij ons zijn daar uitgebreide mogelijkheden voor tot circa 80 personen.

Graag verzorgen wij uw zakelijke evenement, voor een productieve bijeenkomst waarbij er ook de mogelijkheid is om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Wij passen de bijeenkomst aan op uw specifieke wensen. Onze locatie is ook zeer geschikt voor dagprogramma’s, dankzij de mogelijkheden voor een veelzijdige dag op een rustige locatie.

“Iedereen heeft het ontzettend leuk gehad, we hebben veel leuke reacties ontvangen als organisatie. Nogmaals heel erg bedankt voor de geslaagde middag.”

Inrichting en apparatuur

Voor de bijeenkomsten kan de zaal op veel verschillende manieren ingericht worden. Wij denken graag mee over een passende indeling. Er kan gebruik gemaakt worden van de beamer, microfoon en licht- en geluidsinstallatie.

Ontspanning en activiteit

Grenzend aan de zaal ligt een ruim terras met tafels en stoelen. Door twee dubbele deuren kan deze gemakkelijk bij de zaal getrokken worden. Er kan gebruik gemaakt worden van het terras, de gezellige bar en sfeervolle darthoek met statafels. Verder kunnen er ter ontspanning sportieve activiteiten ondernomen worden zoals tennis op de all weather tennisbaan, basketbal of andere sporten op ons ruime grasveld. Ook kunt u even uw benen strekken en een rondje door het bos Huys te Warmont wandelen, dat op 500 meter afstand van Rianto ligt.

Door de grote buitenruimte is de locatie zeer geschikt voor bijeenkomsten met buitenactiviteiten, zoals teambuildingsactiviteiten.

Na afloop borrelen – of zelfs met de voetjes van de vloer – valt ook onder onze mogelijkheden.

Hapjes, drankjes en maaltijden

Tijdens de bijeenkomst verzorgen wij de hapjes en drankjes. Dit kan zo uitgebreid zijn als u zelf wil. Het is ook mogelijk een lunch of diner bij te boeken. Het diner kan uit een warm of koud buffet bestaan of een combinatie van beiden.

Zakelijk – Recreatie arrangementzakelijk, teamdag, teamuitje, vergadering, bedrijfsuitje, vergaderlocatie Warmond

Bij ons geniet u altijd van de unieke combinatie van mogelijkheid tot recreëren – op het grasveld, de tennisbaan en sportmogelijkheden – en een productieve bijeenkomst in De Kapberg.

Locatie

De Kapberg is gelegen op een rustige locatie in Warmond en is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.  Er is voldoende parkeergelegenheid voor de gasten. De Kapberg is rolstoelvriendelijk.

Geïnteresseerd?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de ruimte te komen bekijken!

Camping en Zaalverhuur