Vergaderen, trainingen, workshops en bedrijfspresentaties bij Rianto in Warmond bij Leiden, Zuid-Holland

Zakelijk

De perfecte locatie voor vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten in Zuid-Holland, vlakbij Leiden en Noordwijk. Bij Rianto heeft u een productieve bijeenkomst op maat!

Vergaderen, trainingen, workshops en bedrijfspresentaties bij Rianto

Op zoek naar een geschikte locatie in Zuid-Holland, in de buurt van Leiden voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops, borrels en bedrijfspresentaties? Bij ons zijn daar uitgebreide mogelijkheden voor tot circa 80 personen.

Laat ons uw zakelijke bijeenkomst verzorgen voor een productieve bijeenkomst waarbij er ook de mogelijkheid is om te netwerken en elkaar beter te leren kennen. Wij passen de bijeenkomst aan op uw specifieke wensen. Onze locatie is ook erg geschikt voor dagprogramma’s, dankzij de mogelijkheden voor een zeer veelzijdige dag op een rustige locatie.

“Iedereen heeft het ontzettend leuk gehad, we hebben veel leuke reacties ontvangen als organisatie. Nogmaals heel erg bedankt voor de geslaagde middag.”

Inrichting en apparatuur
Voor de bijeenkomsten kan de zaal op veel verschillende manieren ingericht worden. Wij denken graag mee over een passende indeling. Er kan gebruik gemaakt worden van de beamer, microfoon en licht- en geluidsinstallatie.

Ontspanning en activiteit
Grenzend aan de zaal ligt een ruim terras met tafels en stoelen. Door twee dubbele deuren kan deze gemakkelijk bij de zaal getrokken worden. Voor en na de bijeenkomst en tijdens pauzes kan er gebruik gemaakt worden van het terras, de gezellige bar en sfeervolle darthoek met statafels. Verder kunnen er ter ontspanning sportieve activiteiten ondernomen worden zoals tennis op de all weather tennisbaan, basketbal of andere sporten op ons ruime grasveld. Ook kunt u even uw benen strekken en een rondje door het bos Huys te Warmont wandelen, dat op 500 meter afstand van Rianto ligt.

Door de grote buitenruimte is de locatie zeer geschikt voor bijeenkomsten met buitenactiviteiten, zoals teambuildingsactiviteiten.

Na afloop borrelen – of zelfs met de voetjes van de vloer – valt ook onder onze mogelijkheden.

Hapjes, drankjes en maaltijden
Wij verzorgen tijdens de bijeenkomst de hapjes en drankjes. Dit kan zo uitgebreid zijn als u zelf wilt. Het is ook mogelijk een lunch of diner bij te boeken. Het diner kan uit een warm of koud buffet bestaan of een combinatie van beiden.

Locatie
De Kapberg is gelegen op een rustige locatie in Warmond en is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.  Er is voldoende parkeergelegenheid voor de gasten. De Kapberg is rolstoelvriendelijk.

Geïnteresseerd?
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of neem gerust contact met ons op om de ruimte te komen bekijken!

Camping en Zaalverhuur