Camping zaalverhuur tennisbaan kinderfeest Rianto warmond

Camping Rianto in Warmond

Camping

Voor een heerlijke vakantie op een mooie camping in Warmond ben je bij Rianto zeker aan het juiste adres! Camping Rianto onderscheidt zich door het vele groen, de ruime staplaatsen en de vele activiteiten die worden georganiseerd.

“Ik sta al bijna 44 jaar op de camping. Altijd gezellig en een hoop te doen voor de kinderen. En waar heb je dat nog meer, het zes weken vakantie gevoel?!”

De camping is ideaal gelegen tussen de kust en het Groene Hart. Vanaf Rianto zijn de Kagerplassen varend te bereiken. De gezellige stad Leiden ligt op 5 km afstand.

“Een heerlijke camping met veel bomen, veel groen en dus veel privacy. In het hoogseizoen altijd wat te beleven op en rond De Kapberg, het voorveld of de tennisbaan. Gelegen aan het water.”

Meer weten over de camping zelf, activiteiten die we organiseren, vrije plaatsen, caravans die te koop staan of voorzieningen?

Meer over camping »

 

Zaalverhuur op maat

Rianto beschikt over een sfeervolle ruimte met een bar en terras voor gelegenheden van 30-130 personen. De ruimte wordt gebruikt voor campingactiviteiten, maar kan ook afgehuurd worden voor feesten, borrels of zakelijke bijeenkomsten.

Verjaardag, trouwfeest, reünie of jubileum vieren?
Of je nu gaat voor een gezellige borrel of een spetterend knalfeest.. Eén ding is zeker: het wordt een zorgeloze en onvergetelijke dag.
Meer over feesten en borrels »

Zakelijk
Een unieke zakelijke ervaring met de gewenste afwisseling tussen productiviteit en ontspanning. Een volledige dag of slechts een paar uur. Bij ons op een rustige locatie en met vele uitbreidingsmogelijkheden.
Meer over zakelijke bijeenkomsten »

Kinderfeestjes

Partijtje
Stel je eigen feestje samen! Geniet van een feest met zelfgemaakte lekkernijen, leuke spelletjes, mooie prijzen, een tafel vol patatjes, Kinderfeestje | partijtje | klassenfeest | een te gekke disco en meer.. Voor ieder wat wils! De jarige wordt flink in het zonnetje gezet!
Meer over partijtjes »

Klassenfeest
Ook voor een klassenfeest ben je bij ons aan het juiste adres. Succes is gegarandeerd in onze disco. Trek je mooiste of gekste kleding aan, neem een lekker hapje en drankje, en… dansen maar!
Meer over klassenfeesten »