Activiteiten en animatie camping rianto warmond kinderen volwassenen

Activiteiten en animatie

Op Rianto is er in de zomervakantie veel te beleven. Er worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Deze vinden meestal plaats op het speelveld of in De Kapberg, maar soms ook buiten de camping in het bos of tijdens een dropping. De betrokkenheid van kampeerders bij het organiseren van de activiteiten is groot. Elk jaar zijn er ook weer spontane ideeën die worden ingepast in het animatieprogramma, maar er zijn natuurlijk ook activiteiten die elk jaar terugkeren!

Activiteiten kinderen

Veel kinderen vieren vakantie op Rianto. Er zijn kinderen van elke leeftijd, dus er zijn ook activiteiten voor elke leeftijd. Het leuke aan de activiteiten op Rianto is dat de jonge en oudere kinderen elkaar ontmoeten en meenemen tijdens de activiteiten.

Een greep uit de kinderanimatie: minidisco, disco, spelletjesavond, knutselen, sport- en speldag, ouder/kind tennistoernooi, stormbanen, darten, tafeltennis, kinderbingo, Rianto’s Got Talent, vossenjacht, lampionnenoptocht en een spetterende After Party aan het eind van de vakantie!

 

Activiteiten volwassenen

Ook volwassenen zullen zich zeker vermaken op Rianto. Onder het genot van een hapje en een drankje zullen de gezellige middagen en avonden lang bijblijven!

Met verschillende activiteiten zoals sporttoernooitjes, spelshows, thema-bingo’s, workshops en feestavonden is ook hier voor ieder wat wils.


Benieuwd wat we in 2018 allemaal hebben gedaan?  Bekijk de foto’s op onze Facebookpagina en proef de sfeer!

De activiteiten in het animatieprogramma maken Rianto tot de ideale bestemming voor je gezinsvakantie!

 

Camping en Zaalverhuur