Speeltuin veld ruimte camping rianto warmond

Voorzieningen

De Kapberg

Voorzieningen De Kapberg Zaal huren / zaalverhuur en activiteiten WarmondDe Kapberg is de in 2014 vernieuwde bar/recreatieruimte op camping Rianto. Hier kunnen ca. 100 mensen genieten van een frisdrankje, biertje, wijntje of nog iets sterkers. Er is een gezellige darthoek en er kunnen spellen gespeeld worden zoals sjoelen en kaarten.  Voor de kinderdisco en de feestavonden wordt gebruik gemaakt van de disco met professionele lichtshow. In en rond De Kapberg vinden de activiteiten plaats die worden georganiseerd voor jong en oud. De Kapberg wordt gezien als leuke ontmoetingsplaats.

Haven

Camping Rianto heeft een directe vaarverbinding met de Kagerplassen. Wij beschikken daarom over een kleine haven waar 15 boten een vaste ligplaats hebben.

Aansluitingen op de standplaats

Elke standplaats is aangesloten op waterleiding (met eigen watermeter) en riolering. De elektriciteitsvoorziening is 16 Ampère en ook hiervoor zijn de plaatsen voorzien van eigen meters.

Speelvoorzieningen

Rianto beschikt verder over een speeltuin Speeltuin | Kinderen | Camping Rianto Warmondmet onder andere een glijbaan, twee schommels, een wip en de mogelijkheid tot klimmen en klauteren. Ook zijn er twee tafeltennistafels, waarvan één op het grote speelveld en één voor gebruik binnen bij slecht weer of voor tafeltennistoernooitjes.  Er zijn meerdere kleine speelveldjes op Rianto en één groot speelveld vooraan de camping.

Parkeerplaats en hondenhoek

Er is een grote, geasfalteerde parkeerplaats die ‘s avonds verlicht wordt. Op een deel van het terrein zijn honden toegestaan.

Camping en Zaalverhuur