recensies beoordelingen ervaringen gasten camping rianto warmond

Recensies

Recensies van onze gasten

Wij hopen dat je door de reacties van onze gasten een goed beeld krijgt van Rianto. Onderaan deze pagina kun je zelf een recensie achterlaten.


Zaalhuur

“Wij hebben het reuze naar onze zin gehad en iedereen vond de locatie ontzettend leuk. Wij geven het zeker aan andere mensen door.”

– Verjaardag


“We hebben er erg van genoten, het was echt een geweldige avond! Er zijn veel mensen geweest en naar ik heb gehoord is het ook leuk, en lekker, gevonden!
Heel hartelijk dank voor deze mooie avond!”

– Verjaardag


“Vanwege mijn 50e verjaardag heb ik een fantastische surprise party gevierd bij jullie.
De locatie was prima, niet te groot of te klein. De verzorging door jullie vond ik vriendelijk, attent en uitstekend.
Kortom, als ik nog eens 50 zou worden, zou ik graag weer op een feestje bij jullie worden verrast.”

– Surpriseparty Abraham


“Lidia en Josca,
Enorm bedankt voor de prima verzorging van het feest afgelopen zaterdag! Iedereen heeft er volop van genoten en alles was perfect geregeld door jullie. Theo heeft een fantastisch Abraham feest gehad, waar het uiteindelijk om ging.
We hebben alleen maar complimenten gehoord over de locatie en de verzorging! Echt een aanrader!!
Nogmaals bedankt!”

– Abrahamfeest


“Enorm bedankt voor de prima verzorging van het feest afgelopen zaterdag! Onze gasten en wij hebben echt kunnen genieten en we krijgen niets anders dan complimenten over de locatie en de verzorging! Bedankt!

– Verjaardag en huwelijksjubileum


“Veel dank voor een zeer geslaagde verjaardag.”

– Verjaardag 70 jaar


“Iedereen heeft het ontzettend leuk gehad, we hebben veel leuke reacties ontvangen als organisatie. Nogmaals heel erg bedankt voor de geslaagde middag.”

– Bedrijfsuitje


“Wijzelf maar ook al onze gasten vonden het een geweldige locatie, heerlijk eten en een geweldige bediening. We kijken dan ook terug op een heerlijk feest.”

– Verjaardag 80 jaar


“Alles was perfect georganiseerd. Koffie met gebak en later de drankjes. De BBQ was om 18.00 uur klaar voor de gasten en die hebben met smaak gegeten (pluim voor de cateraar). Lidia en haar dochter hebben de gasten voorzien van hun “natje en droogje” op een hele fijne manier. Zeker een aanrader voor iedereen die wat te vieren heeft.”

– Verjaardag 65 jaar


“Wij hebben ons 25 jarig huwelijk gevierd bij Rianto, een leuk en gezellig ingerichte zaal. De door Lidia geregelde buffetten waren prima en zeer goed in de smaak gevallen bij onze gasten. Ook was er voldoende ruimte voor een band. Wij waren er met zo’n 70 gasten en dat is heel goed te doen. Er werd zelfs ruimte gemaakt om te kunnen dansen. Voor ons is het weer een onvergetelijke dag geworden waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Dank jullie wel..
Kortom. Heb je wat te vieren, ga naar Rianto, alles is mogelijk en bespreekbaar. Echt een aanrader.”

– Huwelijksjubileum


“Zaal gehuurd voor familiereünie. Het was fantastisch verzorgd van de koffie tot en met de borrel. Leuk, goed ingericht. Ook aan de kinderen was gedacht met spelletjes, speeltuin en lekkers.
Kortom, een aanrader” 

– Familiereünie


“Het was een superleuk feestje. En de verzorging was prima! Ik heb veel goede reacties gehad over de locatie en de verzorging.”

– Verjaardag


Kinderfeestje

“Dank je wel voor de geweldige middag!”

Partijtje meisje 9 jaar


“Een heel leuk feestje gehad bij Rianto. Onze zoon heeft een topdag gehad. Bedankt meiden voor de leuke middag. Een echte aanrader voor iedereen!!”

– Partijtje jongetje 8 jaar


“Hartstikke bedankt voor het feestje.
Het was geweldig. Heel goed georganiseerd.
De kinderen vonden het heel leuk.
Mijn dochter zei dat het het beste feestje ooit was.
Dankjewel.”

– Partijtje meisje 8 jaar


“Het was echt een super gaaf en gezellig feestje… Nogmaals bedankt Josca (en Lidia), dat was goed geregeld, echt helemaal TOP! EEN AANRADER. Gr. xx”

– Partijtje meisje 7 jaar


 Camping

“Helemaal super gedaan fam. van Kempen, top! Kijk nu alweer uit naar volgend jaar :)”

– Tonny


“Ik sta al bijna 44 jaar op de camping. Altijd gezellig en een hoop te doen voor de kinderen. En waar heb je dat nog meer, het zes weken vakantie gevoel?!”

– Silvia


“Ikzelf ben door de camping echt een buitenmens geworden. Genieten dus! Zon, Kaag, tuintje en leven als bourgondiër. Geweldig. Heb je kinderen? Dan is Camping Rianto the place to spend your summer vacation! Niet nadenken, gewoon doen! De hele winter zul je aanhoren dat de kleintjes terug willen naar de camping :). Iets wat je echt moet ervaren. Conclusie: jong of oud, een mooier leven dan het camping leven bestaat niet! FEIT!”

– Tonny 


“Ik heb met heel veel plezier op Camping Rianto gestaan.”

– An


“Een hele fijne camping met hele mooie plekjes. Wij staan er ook al zo’n 35 jaar en we hopen ons stekkie nog heel lang te blijven bezoeken. :-)”

– Elli


“Ik heb hier 18 jaar met veel plezier gestaan. Mooie camping met ruime plekken en veel groen. Veel kinderen en vele activiteiten. Echt een aanbeveling ;-)”

– Dick


“Er wordt veel gedaan voor de kinderen.” 

– Cindy


“Gezellige, relaxte camping.”

– Martin 


“Een heerlijke camping met veel bomen, veel groen en dus veel privacy. In het hoogseizoen altijd wat te beleven op en rond De Kapberg, het voorveld of de tennisbaan. Gelegen aan het water.”

– Didi


“Ik sta al 41 jaar op deze camping en nog steeds met veel plezier.”

– Monique


Geef zelf een recensie! Hieronder of op onze Facebookpagina.

Naam

Recensie over

Je recensie

Camping en Zaalverhuur